palmpower
Palmpower Bestellen
palmpower product

De beste vibrator

Koop nu bij ons de beste vibrator. Wij gebruiken de power bullet, deze bullet is de krachtigste ter wereld. Naast de kracht is deze ook nog eens muisstil. Niets is vervelender om je tijdens het spelen druk te moeten maken om het geluid van je beste vibrator. Ook krijg je bij ons een garantie van 10 jaar. Hiervoor kun je je favoriete speeltje makkelijk aanmelden bij Swan

Wat is de beste vibrator voor jou

Of je nou van clitorale of vaginale verwennerij houdt, wij hebben altijd de goed vibrator voor jou. Neem gewoon eens een kijkje bij ons aanbod. Je vindt dan altijd de beste vibrator voor jou, omdat we nu eenmaal allemaal verschillend zijn.

Glijmiddel voor jou vibrator

Welke glijmiddel kun je nu het beste voor jou vibrator kopen. Al onze toys zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen. Doordat siliconen niet samengaat met ander producten op siliconenbasis, is het beter om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken.
Mocht je toch, om welke reden dan ook, graag een glijmiddel op siliconen basis willen gebruiken. Zorg dan dat je je favoriete toy goed reinigt na afloop. Dit kan door middel van de meegeleverde toy cleaner. Je krijgt namelijk bij iedere bestelling een gratis toy cleaner meegestuurd. Ook krijg je bij ons altijd een leuk presentje bij je bestelling.

Palmpower

Hou jij toch eigenlijk meer van alleen maar clitorale stimulatie, neem dan eens een kijkje bij onze palmpowers
Onze palmpowers zijn de meest krachtige wand massagers die je op dit moment kunt krijgen. Met trots zijn wij winnaar van meerdere prijzen waaronder toy van het jaar. Laat je verassen door de mooie vorm, de grote en de enorme trilkracht van deze wand massager