Retourbeleid Palmpower.nl

Retourneren of Ruilen palmpower producten.

Mocht uw artikel binnen een jaar defect zijn, dan zal palmpower uw artikel kosteloos omruilen. Producten kunnen helaas niet geruild worden, dit om hygiënische redenen
Bij defect zullen wij zo snel mogelijk zorgen dat u een nieuw artikel ontvangt.
Wij verzoeken u eerst een e-mail te sturen naar [email protected] met de defect melding.
Geeft u duidelijk aan waarom u het product wilt retourneren. Vermeldt het product waar het om gaat, het factuurnummer en de reden.
Na ontvangst van uw retourverzoek ontvangt u per mail verdere informatie over de afhandeling.

Is de seal van het doosje niet gebroken, het product is dus ongeopend. Kunt u deze, als deze toch niet voldoet aan uw wensen binnen 14 dagen retourneren.
Palmpower.nl
Marktstraat 23
7551DR
Hengelo

Na ontvangst van de artikelen, bij retour binnen 14 dagen en ongeopend, worden deze door ons gecontroleerd.
Zijn deze goed bevonden, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na de defectmelding naar u overgemaakt.

Uitsluiting herroepingsrecht:

Conform artikel 8 lid 2 van de Algemene voorwaarden Thuiswinkel gelden deze regels.
Het gaat hier om artikelen die om hygiënische redenen niet kunnen worden teruggezonden indien de sealing is verbroken

Defect artikel

Het mag voor zich spreken dat palmpower.nl uw artikelen met de grootste zorg behandelt. Mocht u ondanks alles toch een defect of incompleet product hebben ontvangen
dan verzoeken wij u dit te melden aan [email protected]. Bij de retourzending verzoeken wij u de reden van retour duidelijk aan te geven.
Wat is er kapot en hoe is het kapot gegaan.Wij gaan er dan ook vanuit dat ook u het product met zorg behandelt

Nadat wij het defecte artikel van u hebben ontvangen en het blijkt dat deze inderdaad defect is, sturen wij u desgewenst een vervangend artikel of geven wij het aankoopbedrag plus verzendkosten binnen 7 dagen in de vorm van een toegoedboncode aan u terug of we storten het bedrag terug op uw rekeningnummer.
Ook een defect artikel verzoeken wij u gefrankeerd te retourneren. De kosten voor het retourzenden van een defect artikel worden achteraf vergoed door palmpower.nl. Deze vergoeding is op basis van een pakketzegel binnenland van € 6,75.
Indien u hier niet aan voldoet worden de kosten die hiermee gemoeid zijn in mindering gebracht.

Als u geen gebruik wenst te maken van een tegoedboncode, is er altijd de mogelijkheid om het bedrag terug te laten storten naar de door u aangegeven rekeningnummer en begunstigde. Het bedrag wordt (mits het retourformulier volledig is ingevuld) binnen de wettelijke 14 dagen op uw rekening teruggestort.

Annuleren van uw bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang deze niet door ons is verzonden. Omdat wij elke werkdag de bestellingen direct verzenden kunt u kosteloos annuleren tot 13.30 uur. U kunt uw bestelling annuleren door een email te sturen naar [email protected] of door contact op te nemen met de afdeling klantenservice via telefoonnummer 074-8532532
Als u de bestelling ondanks uw annulering toch ontvangt, kunt u het na ontvangst retour sturen binnen de daarvoor gestelde voorwaarden.
palmpower.nl behoudt zich het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan.